(0316) 26 81 07

Bostuin

Houdt u van het bos en wilt u het bos ook graag ervaren in uw eigen tuin? Dan is een bostuin echt iets voor u. Betrek het omliggende bos bij uw tuin door middel van een bostuin. Hendriks Hoveniers realiseert en onderhoud exclusieve bostuinen perfect passend bij uw stijl en woningtype.

Een priv├ębos direct aan huis

Een heerlijke wandeling door het bos kan een mens veel goed doen. Hoe fijn zou het zijn om hetzelfde gevoel te krijgen, maar dan gewoon in de privacy van uw eigen tuin? Met een bostuin kan dat. Hendriks Hoveniers realiseert bostuinen voor tuinen met een omliggend natuurlijk bos, of voor tuinen waarbij de suggestie van een bostuin gewekt wordt.

Een bos naar inrichten naar uw smaak, het kan

Maak van uw woning in het bos een open plek in het bos waar alles groeit zoals u het wilt. Combineer glooiend gras met grote bomen, heuvels met trappen, strakke taxus struiken, comfortabele zitjes, hofjes met Rododendrons, grindpaden en een terras met overkapping en open haardEen bostuin is ook prima te combineren met moderne elementen. Kies bijvoorbeeld voor trendy bloempotten met Hortensia, cortenstalen tuinafzetting, steppingstones als pad.