(0316) 26 81 07

Exclusieve tuin

Een exclusieve woning verdient een exclusieve tuin. Hendriks Hoveniers heeft ruime ervaring met het aanleggen van exclusieve tuinen voor landgoederen, stadsvilla's, notariswoningen, nieuwbouwwoningen en voor villa’s. Ontdek de mogelijkheden voor uw tuin of landschap.

Een exclusieve tuin van hoogwaardige materialen

Een exclusieve tuin kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen. Wij werken daarom met materialen en groen zoals natuursteen, cortenstaal, exotische planten en diverse soorten hout voor de aanleg van exclusieve tuinen. We combineren deze materialen met de authentieke karakteristieken van het omringende landschap. Door de aanleg van zichtlijnen met bomen en planten, diverse niveaus en trappen, glooiende heuvels en waterpartijen zet de tuin zich vloeiend door van het woonobject naar de omgeving.

Accessoires maken het af

Tuinkunst, tuinmeubels, grote luxe bloempotten, luxe tuinafscheiding, waterpartijen, overkappingen en buitenopenhaarden maken uw tuin helemaal compleet. Ook een buitenkeuken, jacuzzi, barbecue en tuin douche behoren tot de veelzijdige mogelijkheden.