(0316) 26 81 07

Landelijke tuinen

Landelijke doorkijkjes, waterpartijen, volgroeide en weelderige beplanting en natuurlijke materialen. Dat is hoe mooi een landelijke tuin kan zijn. Hendriks Hoveniers ontwerpt, onderhoudt en legt exclusieve landelijke tuinen aan.

Een naadloze overgang naar het achterliggende landschap

Een grote tuin of een landelijk gelegen stuk grond is bij uitstek een goede basis voor een landelijke tuin. Met een landschapstuin integreren we de omgeving met uw tuin, waardoor deze nog ruimer lijkt dan het al is. Tegelijkertijd zorgen onze tuinontwerpers en hoveniers voor een spectaculaire wisselwerking met het omliggende landschap, waardoor een grote tuin afwisselend en interessant blijft. Grote gazons, vijvers, hoogteverschillen, bomen, bloemen en struiken geven een afwisselend karakter aan een landelijke tuin. Het kan zomaar zijn dat u ‘s ochtends tijdens een kop koffie reeën in uw landelijke tuin gaat spotten.

Vijverspecialisten

Behalve glooiend gras, glooiende landschappen, oude en jonge bomen, strakke struiken en landelijke bloemen zoals Kamille, zorgen waterpartijen voor een extra dimensie in een landelijke tuin. De vijverspecialisten van Hendriks Hoveniers beschikken over ruime kennis en kunde over het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van vijvers, waaronder vijvers voor Koi Karpers en zwemvijvers.