(0316) 26 81 07

Mediterrane tuin

Breng de Mediterranee naar uw eigen tuin en geniet van lange, zwoele avonden alsof u in Frankrijk zit. Zelfs in de winter kunt u genieten van de lange zomer avonden onder onze exclusieve overkappingen. Hendriks Hoveniers ontwerpt, creĆ«ert en onderhoudt exclusieve mediterrane tuinen.

 Haal het zuiden naar uw tuin

Wanneer u een Mediterrane tuin laat ontwerpen, dan moet het hele plaatje kloppen. Het zuidelijke gevoel moet goed zijn. Geniet van een zwembad of zwemvijver in uw tuin, overdekte terrassen met sfeerhaard, de oude olijfbomen en vijgenbomen, robuuste bloembakken met Thijm, Rozemarijn en Lavendel die u meteen het mediteraanse gevoel geven.Kom tot rust na een lange werkdag met een wijntje op de ontspannen loungeset, een pergola met Bougainville maakt het geheel helemaal af. Ontdek de Mediterrane tuinen die we al gerealiseerd hebben, bijvoorbeeld deze Mediterrane tuin in Winterswijk.

 

Exclusiviteit, maatwerk en geen onderhoud

Hendriks Hoveniers staat voor exclusiviteit en maatwerk, zodat u zich straks helemaal thuis voelt in het verlengstuk van uw woning. Wij hebben alle expertise in huis zodat u ontzorgt wordt in alle tuin onderhoudswerkzaamheden, en u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin. Zo hoeft u, tenzij u groene vingers heeft en graag in de tuin werkt, geen onderhoud te plegen. Onze hoveniers gaan vakkundig te werk, mede daardoor wordt er gezorgd voor een langere levensduur van de beplanting en kunt u optimaal genieten van uw tuin.