(0316) 26 81 07

Moderne tuin

Een moderne tuin herkent u aan een strakke belijning, symmetrie, evenwichtig design en een goede structuur. Aanvullende bouwkundige elementen zoals een strakke vijver of pergola zorgen voor een extra moderne dimensie. Hendriks Hoveniers verzorgt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van exclusieve moderne tuinen.

Bouwkundige elementen in de moderne tuin

Een pergola van cortenstaal of van hout, een gestuukte muur in een strak witte kleur, sierlijke bomen in een pot, een langgerekt zwembad, sfeervolle verlichting, mooi grind en grote tegels. Voor al deze bouwkundige elementen gebruiken we hoogwaardige materialen die zorgen voor een verfrissende en onverwachte compositie in uw moderne tuin. De opbouw van moderne tuinen met onder andere hoge strakke hagen geeft deze tuinen veel privacy, zonder dat het u een opgesloten gevoel geeft.

Een tuin in balans

Bij balans in uw leven hoort een tuin in balans. Vanzelfsprekend zorgt Hendriks Hoveniers voor een gedegen verdeelsleutel tussen enerzijds de tuin en anderzijds de bouwkunst die is gebruikt in deze tuin. Het tuinontwerp voor de moderne tuin wordt gemaakt door middel van de expertise van het team van Hendriks Hoveniers, waarbij we zoveel mogelijk doen met uw wensen en idee├źn. Het resultaat: een gebalanceerde moderne tuin die perfect aansluit bij uw woning.