Geschiedenis

Geschiedenis

Hendriks Hoveniers

Geschiedenis

Geschiedenis in een notendop

Hendriks Hoveniers maakt sinds 1982 tuinen exclusief en bijzonder. Oprichter Hans Hendriks begon het bedrijf als eenmanszaak in Westervoort. Tot op de dag van vandaag is er veel gebeurd en het bedrijf is enorm gegroeid. Zo is Hendriks Hoveniers in 1992 eerst nog verhuisd naar Duiven, waarna in 2010 het bedrijf zich vestigde in een fraaie monumentale boerderij in Didam. Sinds 2017 is ook Hendriks Omheining gevestigd in het pand in Didam. 

Een nieuwe leiding

Sinds de wisseling van de wacht staan Jeroen Hendriks en Diderik Corts aan het roer van  Hendriks Hoveniers en Hendriks Omheining. Zij hebben het stokje overgenomen van oprichter Hans Hendriks. “Alles draait en blijft draaien om de beleving van exclusieve groenvoorzieningen en omheiningen. We maken tuinen en landschappen met een visie, met een bijzondere vormgeving en kwaliteit.” Aldus Jeroen Hendriks en Diderik Corts.

Hendriks Hoveniers en Hendriks Omheining bedienen grondbezitters en paardensportliefhebbers uit de Achterhoek, regio Arnhem-Nijmegen, de Veluwe en regio’s ver daarbuiten. Zowel in Nederland als Duitsland. 

Gecertificeerd en aangesloten bij TOP Hoveniers

Hendriks Hoveniers is onderdeel van TOP Hoveniers. Het uitgangspunt van Tophoveniers is om ideeën en ervaringen uit te wisselen met als doel om het hoveniers vak op een hoger niveau te tillen en op deze manier de kwaliteit binnen het vakgebied te waarborgen. Dit gebeurt door middel van tuinkeuringen, bijscholing, reizen en kennisoverdracht. De hoveniers aangesloten bij Tophoveniers willen vooroplopen in de markt van zowel ontwerp, aanleg en het onderhouden van exclusieve tuinen en daktuinen. Hendriks Hoveniers en Hendriks Omheining is gecertificeerd volgens de normen van:

  • ISO (NEN-EN-ISO 9001:9008)
  • Groenkeur (BRL Groenvoorzieningen)
  • VCA ** (2008/5.1)

Meer weten

Hendriks Hoveniers
Tatelaarweg 20
6941 RB Didam

Telefoon: 0316-268107

info@hendrikshoveniers.nl

BTW: NL-8074.94.033.B.01

hendriks hoveniers diderik jeroen

Diderik Corts & Jeroen HendriksNeem contact op

logo hendriks hoveniers

Top Hoveniers

jan-arts