Hoveniers team

Hoveniers team

Hendriks Hoveniers

Hoveniers team

Hoveniers, tuinontwerpers en tuinspecialisten

Kwaliteit en creativiteit zijn waarden die we bij Hendriks Hoveniers hoog in het vaandel hebben staan. Doordat wij alleen werken met gespecialiseerd personeel met een passie voor het vak kunnen wij onze professionaliteit dan ook garanderen. Ons team van hoveniers beschikt over veel kennis en kunde op het gebied van het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen en buitenruimtes.

In samenwerking met onze tuinontwerpers verzorgen we zowel het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen voor particulieren als instellingen zoals bedrijven, scholen of gemeentes. Op elk gebied van groenvoorziening kunnen onze hoveniers u van dienst zijn. Onze medewerkers hebben een lange staat van dienst en weten met welk kwaliteitsniveau Hendriks Hoveniers zich wil presenteren in de markt. Wij hebben verschillende tuinspecialisten in ons team zoals vijverspecialisten, beplantingsspecialisten en verlichtingsspecialisten.

Uiteraard kunnen wij u uitleggen dat onze hoveniers professionals zijn met oog voor kwaliteit en originaliteit, maar we kunnen het u ook gewoon laten zien. Bekijk daarom eens één van de vele tuinen die ons team van hoveniers heeft opgeleverd en laat u inspireren door ons aanbod.

Meer weten

Hendriks Hoveniers
Tatelaarweg 20
6941 RB Didam

Telefoon: 0316-268107

info@hendrikshoveniers.nl

BTW: NL-8074.94.033.B.01

hendriks hoveniers diderik jeroen

Diderik Corts & Jeroen HendriksNeem contact op

logo hendriks hoveniers

Top Hoveniers

jan-arts