Kennisdelingsdag Tophoveniers bij Hendriks Hoveniers

Kennisdelingsdag Tophoveniers bij Hendriks Hoveniers

Nieuws

Kennisdelingsdag Tophoveniers bij Hendriks Hoveniers

Kennisdeling en bijscholing houden de Tophoveniers aan de top. Daarom kwamen er op vrijdag 17 februari jongstleden 9 Nederlandse Tophoveniers bij Hendriks Hoveniers op bezoek voor een interessante dag met groei, kennisdeling en bijscholing voor alle deelnemers. We kijken terug op mooie samenkomst en vooruit naar het creëren van nog meer bijzondere tuinen op topniveau.

Fanatisme en passie voor het hoveniersvak

In de showruimte van Hendriks Hoveniers werden ruim 120 hoveniers ontvangen met koffie en een broodje, waarna de heer van Setten een energieke en motiverende lezing gaf over hoe om te gaan met klanten en fanatisme in ons vak!

De nieuwste trends en technieken

Na de uitgebreide lunch werden de medewerkers allemaal ingedeeld in groepen waarna ze een kennismiddag kregen bij diverse gastsprekers en toeleveranciers. Binnen 20 minuten per sessie werden de mannen bijgeschoold over:

  • bodemkunde
  • onkruidbeheersing op verhardingen
  • de nieuwste machines zoals elektrisch gereedschap
  • de aanleg van keramische tegels
  • bemestingsleer
  • plantenziektes
  • toepassen van tuinverlichting
  • en veilig gebruik van shovels en kranen.

De middag werd afgesloten met een middagborrel waarna deze geslaagde dag ten einde kwam.

Top Hoveniers aan de slag in uw tuin?

Een Tophovenier hecht waarde aan een prettige omgang met klanten, aan hun ideeën en bestedingsmogelijkheden. Niet alleen de hele grote projecten, maar ook kleinere tuinen krijgen de volledige aandacht van de Tophoveniers. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een Top Hovenier voor uw tuin? Neem dan contact op met ons.

Over Tophoveniers

De Tophoveniers bestaan uit negen ervaren hoveniersbedrijven uit heel Nederland. Deze hoveniers hebben de handen ineengeslagen onder de naam: Tophoveniers. Het is een label om trots op te zijn. Alle Tophoveniers staan voor stijl, klasse en vakwerk. We hebben oog voor het kleinste detail en leveren kwaliteit, exclusiviteit en maatwerk op niveau.

Meer weten

Hendriks Hoveniers
Tatelaarweg 20
6941 RB Didam

Telefoon: 0316-268107

info@hendrikshoveniers.nl

BTW: NL-8074.94.033.B.01

hendriks hoveniers diderik jeroen

Diderik Corts & Jeroen HendriksNeem contact op

logo hendriks hoveniers

Top Hoveniers

jan-arts