(0316) 26 81 07
Top Hoveniers
Bedrijfstuin aanleggen

Bedrijfstuin

Hendriks Hoveniers heeft ruime ervaring in het inrichten en aanleggen van bedrijfstuinen. Een verzorgde bedrijfstuin geeft een ontspannen gevoel en wekt vertrouwen bij uw relaties. Anders gezegd, een bedrijfstuin is het visitekaartje van uw bedrijf.

Professionaliteit & ontspanning in een bedrijfstuin

Met een karakteristieke bedrijfstuin kunt u zich onderscheiden van andere bedrijven. Laat een bedrijfstuin aanleggen dat bij uw bedrijf past. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een strakke onderhoudsvriendelijke tuin, waar bestrating en geharde, maar mooie beplanting de boventoon voeren. Of leg een strak gazon aan voor uw bedrijfspand. Uw wens is onze zorg.

Een fraai aangelegde bedrijfstuin biedt daarnaast rust en ontspannenheid voor u en uw werknemers. Laat u inspireren door de prachtige beplanting, kleuren en geuren in uw kantoortuin en kom tot nieuwe ideeën. U kunt daarnaast lekker lunchen met uw collega’s in de buitenlucht. Kortom, in een speciaal voor uw aangelegde bedrijfstuin komen u en uw werknemers tot rust.

Hendriks Hoveniers staat voor u klaar

De tuinarchitecten van Hendriks Hoveniers zorgen ervoor dat uw kantoortuin een laag onderhoudsniveau heeft. U bent immers al druk genoeg. Naast het ontwerpen van bedrijfstuinen, kunnen wij u ook van dienst zijn bij het realiseren van dakterrassen, parkeerplaatsen, waar uw klanten hun voertuig op een nette manier achter kunnen laten, afwatering, riolering, poorten en afscheidingen van uw bedrijventerrein om zo de privacy en veiligheid te garanderen.

Een goed onderhouden bedrijfstuin straalt de professionaliteit van uw bedrijf uit. Laat daarom uw bedrijfstuin onderhouden door onze medewerkers. Onze medewerkers leveren vakkundig werk, zodat uw tuin datgene uitstraalt wat het verdient.

Bekijkt u eens de tuinen die wij inmiddels bij veel bedrijven hebben gerealiseerd en stap vrijblijvend bij Hendriks Hoveniers binnen. Bespreek uw wensen voor de realisatie van uw bedrijfstuin of kantoortuin. Wij denken graag met u mee.

Wilt u meer informatie weten over bedrijfstuinen?

Wilt u meer informatie weten over het aan laten leggen van een bedrijfstuin? Neem contact met ons op. De deskundige medewerkers van Hendriks Hoveniers staan graag voor u klaar.