(0316) 26 81 07
Boerderijtuin Hendriks Hoveniers

Boerderijtuin

U houdt van een landelijke sfeer en hebt een boerderij of tuin waarin u graag een landelijke sfeer wilt brengen. Hendriks Hoveniers weet precies wat u bedoelt en creëert een boerderijtuin die bij uw landelijke droomwens aansluit.

Een boerderijtuin brengt de natuur dichterbij

Een boerderij heeft vaak grote hoeveelheden grond om zich heen liggen. Een boerderijtuin leent zich dan ook uitermate goed voor het realiseren van een landelijke sfeer, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de omliggende natuur en ruimte.

Authentieke en moderne elementen maken uw boerderijtuin

Door het grote oppervlak van de grond rondom een boerderij, wordt bij het ontwerp van een boerderijtuin vaak gewerkt met grote zichtlijnen. Zo lijkt het net alsof de tuin nog meer diepte krijgt, omdat de tuin naadloos overgaat in het omliggende landschap. Hendriks Hoveniers experimenteert graag bij het ontwerp van dit soort tuinen en brengt op creatieve wijze balans met authentieke en moderne tuinelementen. Zo proberen wij een boerderijtuin te ontwerpen waarin zowel authentieke elementen als moderne elementen zijn opgenomen.

Inspiratie voor het creëren van een eigen stukje landgoed

Integreer een bloeiende boomgaard in uw boerderijtuin die helemaal past bij de sfeer van uw boerderij. Combineer deze boomgaard met een modern doch landelijk terras, waar u kunt genieten van alle voordelen die een boerderijtuin u te bieden heeft. Samen met vijvers, Lindehagen, strakke gazons, struiken, beukenhagen grind partijen en weilanden voor kleinere dieren en paarden maakt u uw boerderijtuin tot een stukje exclusief landgoed. Kijk voor inspiratie bij boerderijtuinen die wij eerder al gerealiseerd hebben, bijvoorbeeld bij:

Meer informatie over boerderijtuinen door Hendriks Hoveniers

Wilt u meer weten over het laten ontwerpen, aanleggen en onderhouden van boerderijtuinen bij uw woning of boerderij? Neem dan contact met ons op.