Buxustuin

Buxustuin

Buxustuin

Ziet u zichzelf al genieten in uw eigen strak afgewerkte buxustuin? Hendriks Hoveniers ontwerpt graag een buxustuin waar u optimaal tot rust komt.

Buxus voor elke soort tuin

Heerlijk genieten in een met buxus aangeplante tuin met ronde vormen? Dat is mogelijk. Buxus zijn enorm makkelijk in verschillende vormen te snoeien. Zo kunnen ronde buxusbollen perfect passen in een tuin met vloeiende vormen en zorgen ze voor meer diepte in uw tuin. Bij het aanleggen van een Romeinse tuin worden buxus vooral gebruikt voor het creëren van perken en paden. Wat uw wens ook is, bij Hendriks Hoveniers bent u op het juiste adres voor een luxe buxustuin. De ervaren tuinontwerpers van Hendriks Hoveniers gaan graag met u om tafel om samen tot een ontwerp te komen waarvan u kunt genieten.

Té groen kan niet

Een perfect gesnoeide buxusborder is een genot voor het oog. In combinatie met een gemaaide grasmat of een strak afgewerkte spiegelvijver zorgen de borders rust en natuurlijkheid. Van een grote landelijke tuin tot een kleine moderne tuin, buxus kan overal worden toegepast. Kies voor kleurige beplanting als u uw tuin veel leven wilt meegeven. Kies anderzijds voor houten vlonders om de buxus optimaal tot zijn recht te laten komen.

Meer informatie over een Buxustuin

Wilt u ook graag een buxustuin laten aanleggen? Neem contact op met Hendriks Hoveniers voor een vrijblijvend gesprek. We kijken graag met u naar de mogelijkheden van een Buxustuin.

Meer weten

Hendriks Hoveniers
Tatelaarweg 20
6941 RB Didam

Telefoon: 0316-268107

info@hendrikshoveniers.nl

BTW: NL-8074.94.033.B.01

hendriks hoveniers diderik jeroen

Diderik Corts & Jeroen HendriksNeem contact op

logo hendriks hoveniers

Top Hoveniers

jan-arts