(0316) 26 81 07
Top Hoveniers
Chique tuin aanleggen

Chique tuin aanleggen

Heeft u een tuin en wilt u deze omvormen tot een chique tuin? Laat dan Hendriks Hoveniers uw tuin aanleggen. We verzorgen tuinadvies, het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van chique tuinen.

Creëer de exclusieve sfeer die bij uw woning past

Een chique tuin biedt in deze tijd ruimte voor vernieuwende ideeën. Houdt u van een strakke tuin, modern, van veel waterpartijen, vijvers, bomen, of hebt u meer met een wilde landelijke tuin met bloemen en rozen? Of misschien wilt u uw tuin combineren met exclusieve kunst? Wat voor ideeën u ook heeft, Hendriks Hoveniers laat uw chique tuin naadloos deel uitmaken van uw woonboerderij, villa of paardenhouderij. Neem alvast een kijkje bij onze eerder opgeleverde chique tuinen.

Exclusief wonen en genieten van uw tuin

Wat u ook van plan bent met uw tuin, Hendriks Hoveniers heeft de specialisten in huis om er iets bijzonders en chiques van te maken. We zijn verbonden met de meest creatieve en exclusieve tuinarchitecten. We hebben adviseurs en hoveniers in dienst met uitgebreide kennis over diverse chique tuinen. Daarbij verzorgen we aanleg en onderhoud van tuinbestrating, tuinverlichting, overkappingen en andere technische zaken.

Meer informatie over een chique tuin

Wilt u meer weten over het ontwerp, de aanleg en/ of onderhoud van een chique tuin? Neem dan contact op met Hendriks Hoveniers. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.