(0316) 26 81 07
Daktuin & Balkontuin Hendriks Hoveniers Didam

Daktuin & Balkontuin

Een daktuin of balkton tuin ontwerpen en aanleggen lijkt zo gepiept, maar als u iets bijzonders wilt dan vraag dat inzicht in stijl en de aankleding van kleinere ruimtes. Hendriks Hoveniers beschikt over deze kennis, kunde en creativiteit. We benutten het dakoppervlak en het balkon zo optimaal mogelijk en realiseren voor u een smaakvolle en functionele daktuin.

Ontspan en geniet van het uitzicht

Met een daktuin of balkon tuin hebt u uitzicht. Met de de juiste inrichting, materiaalkeuze, verlichting en beplanting maakt het uitzicht en verblijf op deze plek nog aangenamer. De tuinontwerpers van Hendriks Hoveniers zien het daarom als een uitdaging om met hun creativiteit het verschil te maken. Bekijk onze voorbeeldtuinen die we realiseerden voor klanten in Arnhem, bijvoorbeeld:

Laat u inspireren door de mogelijkheden van daktuinen.

Natuur op hoog niveau met een balkon tuin

Woont u klein, maar wilt u toch genieten van de luxe die een tuin op grondniveau biedt? Dan is een balkon tuin een welkome oplossing om het groen naar u toe te halen. We richten uw balk tuin in met fraaie bloemen, bloempotten en bloembakken, maar ook met sfeervolle verlichting en advies over tuinameublement geschikt voor kleinere ruimtes.

Privacy en sfeer

Hendriks Hoveniers realiseert privacy met natuurlijke afscheiding van uw buren, bijvoorbeeld met klimplanten of bamboe. Hierdoor wordt uw balkon een verlengstuk van de woonkamer en vergroot u uw woongenot. Hendriks Hoveniers zorgt ervoor dat u binnenkort vele avonden kan genieten in uw balkon tuin.

Meer informatie over daktuinen en balkontuinen door Hendriks Hoveniers

Geef uw woning een daktuin of balkon tuin passend bij de exclusiviteit van uw woning of villa. Hendriks Hoveniers maakt het mogelijk. Wilt u meer weten over het laten ontwerpen, aanleggen of onderhoud van een daktuin & balkon tuin door Hendriks Hoveniers? Neem dan contact met ons op.