(0316) 26 81 07
Grote tuin aanleggen

Grote tuin aanleggen

Heeft u een grote tuin en wilt u deze een exclusieve sfeer geven? Laat Hendriks Hoveniers uw tuin van A tot Z aanleggen. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van een exclusieve grote tuin.

Creëer de sfeer die bij u past

Een grote tuin biedt ruimte voor grote ideeën. Houdt u van een strakke tuin, modern, van veel waterpartijen, vijvers, bomen, of hebt u meer met een wilde tuin vol met bloemen en rozen? Wat voor idee u ook heeft, Hendriks Hoveniers heeft de expertise in huis om uw grote tuin een exclusief verlengstuk te maken van uw huis, woonboerderij, villa, boeren erf of paardenhouderij. Neem eens een kijkje bij onze eerder opgeleverde exclusieve tuinen.

Expertise van A tot Z

Wat u ook van plan bent met uw grote tuin, Hendriks Hoveniers heeft de specialisten in huis om er een succes van te maken. We zijn verbonden met ervaren en creatieve tuinontwerpers en hebben adviseurs en hoveniers in dienst met uitgebreide kennis over allerlei exclusieve grote tuinen. Daarbij zorgen wij ervoor dat tuinonderdelen zoals tuin bestrating, tuinverlichting, overkappingen en andere technische zaken aangelegd en onderhouden worden.

Meer informatie over een exclusieve grote tuin

Wilt u meer weten over exclusieve grote tuinen? Neem dan contact op met Hendriks Hoveniers. Wij kijken graag met u samen naar de mogelijkheden.