(0316) 26 81 07
Top Hoveniers
Exclusieve landgoed tuin aanleggen

Exclusieve landgoed tuin aanleggen

Heeft u een landgoed tuin en wilt u deze een exclusieve sfeer geven? Laat dan Hendriks Hoveniers uw tuin aanleggen. We verzorgen voor u tuinadvies, het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van landgoed tuinen.

Creëer de sfeer die bij uw landgoed past

Een landgoed tuin biedt in deze tijd ruimte voor vernieuwende ideeën. Houdt u van een strakke tuin, modern, van veel waterpartijen, vijvers, bomen, of hebt u meer met een wilde landelijke tuin met bloemen en rozen? Of misschien wilt u uw tuin combineren met kunst? Wat voor idee u ook heeft, Hendriks Hoveniers laat uw landgoed tuin naadloos deel uitmaken van uw woonboerderij, villa, boeren erf of paardenhouderij. Neem alvast een kijkje bij onze eerder opgeleverde landelijke tuinen.

Landelijk wonen van A tot Z

Wat u ook van plan bent met uw landelijke tuin, Hendriks Hoveniers heeft de specialisten in huis om er iets bijzonders van te maken. We zijn verbonden met de meest creatieve tuinontwerpers en hebben adviseurs en hoveniers in dienst met uitgebreide kennis over diverse landelijke tuinen. Daarbij verzorgen we aanleg en onderhoud van tuin bestrating, tuinverlichting, overkappingen en andere technische zaken.

Meer informatie over een landelijke tuin

Wilt u meer weten over landelijke tuinen? Neem dan contact op met Hendriks Hoveniers. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.