(0316) 26 81 07
Hendriks Hoveniers - Exclusieve tuin

Exclusieve tuin

Een exclusieve woning verdient een exclusieve tuin. Hendriks Hoveniers heeft ruime ervaring met het aanleggen van exclusieve tuinen voor landgoederen, stadsvillas, notariswoningen en voor villa’s. Ontdek de mogelijkheden voor uw tuin of landschap.

Een exclusieve tuin van hoogwaardige materialen

Een exclusieve tuin kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen. Hendriks Hoveniers werkt daarom met materialen en groen zoals natuursteen, cortenstaal, exotische planten en diverse soorten hout voor de aanleg van exclusieve tuinen. We combineren deze materialen met de authentieke karakteristieken van het omringende landschap. Door de aanleg van zichtlijnen met bomen en planten, diverse niveaus en trappen, glooiende heuvels en waterpartijen zet de tuin zich vloeiend door van het woonobject naar de omgeving.

Accessoires maken het af

Tuinkunst, tuinmeubels, grote luxe bloempotten, luxe tuinafscheiding, waterpartijen, overkappingen en buitenopenhaarden maken uw tuin helemaal compleet. Ook een buitenkeuken, jacuzzi, barbecue en tuin douche behoren tot de veelzijdige mogelijkheden.

Samenspel tussen u en uw tuin

Een exclusieve tuin is een secuur samenspel tussen uw wensen en die van de natuur. Hendriks Hoveniers zorgt ervoor dat uw karakters samenkomen in een bijzondere exclusieve tuin waar u zich beide thuis voelt. Bekijk onze gerealiseerde projecten van exclusieve tuinen en laat u inspireren door ondermeer deze luxe woning en tuin in de Achterhoek, een vrijstaande woning met tuin in Reuver, een monumentale villa tuin in Velp, een exclusieve tuin in Loerbeek, deze luxe vrijstaande woning met tuin in Duiven, een exclusieve stadstuin in Arnhem en een luxe villatuin in Groenlo.

Meer informatie over een exclusieve tuin van Hendriks Hoveniers

Geef uw woning een landschap dat bij de exclusiviteit van uw woning of villa past. Hendriks Hoveniers maakt het mogelijk. Wilt u meer weten over het laten ontwerpen, aanleggen of onderhoud van een exclusieve tuin door Hendriks Hoveniers? Neem dan contact met ons op.