(0316) 26 81 07
Franse tuin

Franse tuin

Eten onder de Druiven?

Houdt u van eten onder de druiven in uw eigen tuin? Hendriks Hoveniers ontwierpen een Franse tuin waarin genieten in een bourgondische sfeer centraal staat.

Met een goed glas wijn in de avondzon

Een knusse aankleding is het kenmerk van Franse tuinen. Geniet zorgeloos in een sfeervolle tuin van een goed glas wijn in de avondzon. Tegen de stoere pergola van Eiken en Wilgentenen groeien smaakvolle druiven. Op de foto’s is goed te zien wat de juiste beplanting doet met de sfeer en aankleding van uw terras of pergola.

Sfeervolle planten

De schutting gemaakt van Douglas schaaldelen hebben we laten begroeien met de Wilde Wingerd, een klimplant die bekend staat om zijn warme en mooie herfstkleur, siergrassen en Eupatorium. De verlichting aan de schutting maakt van dit sfeervolle terras ook ’s avonds een ware belevenis. Deze tuin is laag in onderhoud en kan toe met een voorjaarssnoei en begeleidingssnoei van de klimplanten.

Meer informatie over een Franse tuin

Wilt u ook een stukje Frankrijk in uw eigen tuin aanleggen? Neem contact op met Hendriks Hoveniers voor een vrijblijvend gesprek. We kijken graag met u naar de mogelijkheden van een Franse tuin.

Tuin specificaties

  • Tuinoppervlakte: Middel / Groot
  • Bestratingstype: Brede Bankiray vlonderplanken glad geschaafd
  • Onderhoudsniveau: Laag (goede voorjaarssnoei en begeleidingssnoei klimplanten)
  • Bouwkundige elementen: Veranda geheel opgebouwd uit Eiken balken en Wilgentenen. Schutting van Douglas schaaldelen
  • Beplantingstype: Druiven, Wilde Wingerd, siergrassen en Eupatorium
Franse tuin
Franse tuin
Franse tuin
Franse tuin
Franse tuin
Franse tuin