(0316) 26 81 07
Top Hoveniers
Gazon onderhoud in Geldermalsen

Gazon onderhoud in Geldermalsen

Een belangrijk onderdeel van het onderhoud aan uw tuin in Geldermalsen is gazon onderhoud. Ook uw gazon heeft gedurende het hele jaar aandacht nodig.

Houdt uw gazon gezond

Wilt u dat uw gazon in Geldermalsen er het hele jaar er goed uitziet? Zorg dan in de winterperiode een bekalkingsronde in. Verticuteer uw gazon in de lente. De maanden maart en april zijn hiervoor prima geschikt.

Gazon onderhoud uitbesteden

Wilt u uw gazon onderhoud liever uitbesteden en gewoon genieten van een prachtig en gezond gazon? De gazonspecialisten van Hendriks Hoveniers zijn u graag van dienst. We regelen uw gazon onderhoud in Geldermalsen van A tot Z.

Wat doen we bij een onderhoudsronde?

Tijdens een onderhoudsronde bemesten onze specialisten uw gazon met een samengestelde meststof die speciaal is ontwikkeld voor de leden van Top Hoveniers. Daarbij worden de graskanten bij iedere onderhoudsronde strak afgeleverd en indien nodig worden de gazons op de zware kleigronden voorzien van zand.

Welk onderhoud uw gazon nodig heeft is onder andere afhankelijk van de ondergrond en de ligging van het gazon (klei of zandgrond, zon of schaduw). Hieronder is een algemene onderhoudsschema weergegeven ten aanzien van een optimaal gazon in Geldermalsen:

  • Januari ­ Bekalken van het gazon
  • Maart/ April ­ Gazon bemesten, verticuteren en doorzaaien.
  • Juni ­ Gazon bemesten
  • September/ Oktober ­ Gazon bemesten met kaliumhoudende mest.

Meer informatie over gazon onderhoud in Geldermalsen

Wilt u meer weten over gazon onderhoud in Geldermalsen? Neem dan contact op met Hendriks Hoveniers voor een vrijblijvende afspraak. Hendriks Hoveniers regelt ook het seizoensonderhoud voor uw tuin.