(0316) 26 81 07
Top Hoveniers
Tuin van het jaar 2019 Hendriks Hoveniers

Genomineerd voor Tuin van het jaar 2019!

Maar liefst zes tuinen zijn genomineerd voor de titel Tuin van het Jaar 2019. Hendriks Hoveniers is er trots op te kunnen melden dat dat wij samen met tuinarchitect Denkers in Tuinen met onze 'Geboetseerde bostuin in Bilthoven' één van de genomineerde tuinen zijn. De vakjury kiest uit deze zes 'Dé Tuin van het Jaar 2019'. Daarnaast is er de publieksprijs van deze wedstrijd, waarbij iedereen via Facebook kan stemmen op de mooiste tuin.

De genomineerden voor Tuin van het Jaar 2019

De nominatie voor Tuin van het Jaar 2019 is afkomstig van Branchevereniging VHG, zij behartigen de belangen van de ondernemers in het groen. Er zijn meerdere tuinen aangemeld. VHG heeft in augustus 2018 een bezoek gebracht aan alle aangemelde tuinen en heeft uiteindelijk zeven inzendingen genomineerd. En daar zijn wij er dus één van. VHG zegt over de genomineerden: “De inzendingen laten allemaal zien hoe professionele ontworpen, aangelegde en onderhouden tuinen sterk kunnen verschillen: afhankelijk van de kwaliteit en stijl van de hovenier, de wens van de klant en de variatie aan hedendaagse tuintrends.”

'Geboetseerde bostuin in Bilthoven'

Onze nominatie voor Tuin van het Jaar is een weelderige bostuin. Deze onder architectuur ontworpen en aangelegde tuin bevindt zich in een bosrijke omgeving nabij de randstad. De groene, bosrijke sfeer is in het nieuwe tuinontwerp behouden gebleven, onder andere door het inpassen van hoge Pinusbomen in het tuinontwerp. De tuin beschikt over meerdere terrassen omgeven door grote rododendron groepen en wolkhagen van Laurier. Dit zorgt voor veel privacy en altijd een plek in de zon of schaduw op ieder gewenst moment van de dag. De eyecatcher van de spectaculaire achtertuin in de boomhut. Met een heuse kabelbaan zoeven de kinderen zo hun speelhuis uit. Daarnaast beschikt de tuin over een hockeyveld met bijbehorende berging, jacuzzi, buitenkeuken en tuindouche, Deze unieke tuin beschikt over alle ingrediënten voor de bewoners en hun kinderen om optimaal te genieten van het buitenleven.