Grind tuin laten aanleggen

Grind tuin laten aanleggen

Grind tuin laten aanleggen

Wilt u genieten van een stijlvolle tuin met relatief weinig onderhoud? Een grind tuin combineert het beste van twee werelden. Een mooie grind tuin met weelderige beplanting en waterpartijen doet wonderen voor de uitstraling van uw huis en ander vastgoed. Hendriks Hoveniers heeft passie voor tuinen. Ontdek de mogelijkheden die u heeft met een grind tuin.

Ontdek de mogelijkheden van een grind tuin

Een grind tuin hoeft niet alleen te bestaan uit grind. Deze tuinen lenen zich uitstekend voor beplanting met voedingsarme planten zoals wilde bloemen, bloembollen, heide, helmgras, irissen en vetplanten. Hendriks Hoveniers faciliteert u met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van exclusieve grind tuinen. We hebben veel ervaring met het aanleggen tuinen. We luisteren aandachtig naar de wensen, behoeftes en de ideeën die u heeft voor uw tuin.

We maken tuinen die meegaan

Bij Hendriks Hoveniers vinden we het belangrijk dat de tuinen die we aanleggen lang mee gaan. Iedere tuin heeft onderhoud nodig, ook onderhoudsarme tuinen. Bij de aanleg van grindtuinen beginnen we bij de basis: de bodem. Een goede stevige ondergrond afgedekt met worteldoek en grindmatten zorgt ervoor dat onkruid veel minder kans krijgt om door het grind heen te groeien. We gebruiken sterke materialen en planten die tegen een stootje kunnen.

Meer weten over het aanleggen van een grind tuin?

Hendriks Hoveniers houdt tijdens de aanleg van uw grind tuin rekening met uw dagelijkse activiteiten zodat u zo min mogelijk hinder ervaart. Dat regelen we bijvoorbeeld met een vast team dat werkt op tijden dat het u uitkomt. Hendriks Hoveniers legt naast grind tuinen ook andere exclusieve tuinen aan zoals moderne tuinen, strakke tuinen, stadstuinen, daktuinen, kleine tuinen, bedrijfs- en kantoortuinen en landelijke tuinen. Wilt u meer weten over de aanleg van een exclusieve grind tuin? Neem dan contact op met onze medewerkers.

Meer weten

Hendriks Hoveniers
Tatelaarweg 20
6941 RB Didam

Telefoon: 0316-268107

info@hendrikshoveniers.nl

BTW: NL-8074.94.033.B.01

hendriks hoveniers diderik jeroen

Diderik Corts & Jeroen HendriksNeem contact op

logo hendriks hoveniers

Top Hoveniers

jan-arts