Bedrijfstuin / Kantoortuin

Hendriks Hoveniers heeft ruime ervaring in het inrichten van bedrijfstuinen. Een verzorgde buitenruimte geeft een goed gevoel en wekt vertrouwen bij uw relaties. Anders gezegd. het is het visitekaartje van uw bedrijf.


Professionaliteit & ontspanning in een kantoortuin


Met een mooie kantoortuin kunt u zich onderscheiden van andere bedrijven. Immers, het zorgt voor herkenbaarheid. Daarnaast biedt een mooi aangelegde bedrijfstuin een ontspannen werkomgeving voor u en uw medewerkers. U kunt heerlijk pauzeren met uw collega’s in de buitenlucht in een passende en ontspannen ambiance. De tuinarchitecten van Hendriks Hoveniers zorgen er daarnaast voor dat uw kantoortuin een laag onderhoudsniveau heeft. U bent immers al druk genoeg. Naast het ontwerpen van bedrijfstuinen, kunnen wij u ook van dienst zijn bij het realiseren van dakterrassen, parkeerplaatsen waar uw klanten hun voertuig op een nette manier achter kunnen laten, afwatering, riolering, poorten en afscheidingen van uw bedrijventerrein om zo de privacy en veiligheid te garanderen.


Bekijk de voorbeeldtuinen die wij inmiddels bij vele bedrijven hebben gerealiseerd en kom bij Hendriks Hoveniers voor de realisatie van uw bedrijfstuin of kantoortuin.

Kantoortuin kantoorpand

Kantoorpand

Zakelijke gebruikerstuin met bloemrijke Prairiebeplantingen

Bedrijfstuin Daas Baksteen

Bedrijfstuin

Strak ontworpen showroom van Daas Baksteen in Azewijn

Bedrijfstuin Hendriks Hoveniers

Verbouwde Boerderij

Bedrijfsterrein Hendriks Hoveniers

logo hendriks hoveniers

Top Hoveniers

jan-arts