Vijvertuin

Een vijver geeft u tuin een extra dimensie. Het zorgt voor leven in de brouwerij, het water beweegt, weerspiegelt de zon en de mooie luchten en daarnaast is de vijver een plek waar u dieren kunt spotten, zoals vogels en vissen. De vijverspecialisten van Hendriks Hoveniers weten alles van vijvers en ontwerpen deze ook zo dat het past bij uw vijvertuin.

Verschillende soorten vijvertuinen

Vijvers zijn er in alle soorten en maten, hierdoor is het in ieder tuin wel mogelijk om een vijver of vijverelementen aan te leggen. Een luxe die op dit moment snel aan populariteit wint, is de zwemvijver. Vooral in exclusieve landschapstuinen komt deze voorziening steeds vaker voor. In een zwemvijver kunt u genieten van puur zwemplezier, doordat het water niet is vermengd met chemicaliën als chloor. Onze vijverspecialisten zorgen ervoor dat de waterkwaliteit in orde is.
Ook strakke vijvers of kooivijvers zorgen voor die extra beleving in uw tuin. Heeft u niet genoeg ruimte voor een vijver in uw tuin, maar wilt u toch genieten van water in uw tuin? Dan is een waterelement in uw tuin een oplossing. Op deze manier ervaart u als nog het kabbelende water in uw tuin, zodat uw tuin een plek wordt waar u kunt ontspannen.

Vrijstaande woning Elst

Vrijstaande woning Elst

Strakke vijver met helophytenfilter

Mooie vijvertuin in Duiven

Vrijstaande villa

Grote tuin bij een vrijstaande villa met zwemvijver en jacuzzi.

Vijver tuin vrijstaande woning

Vrijstaande woning

Statige tuin met grote koivijver en zwemvijver

logo hendriks hoveniers

Top Hoveniers

jan-arts