(0316) 26 81 07
Top Hoveniers
ideeen grote tuin oosterbeek

Ideeën voor een grote tuin in Oosterbeek

Heeft u een grote tuin in Oosterbeek of omgeving en wilt u deze graag opnieuw inrichten met een vleugje exclusiviteit en ontzorging? Laat Hendriks Hoveniers uw tuin van A tot Z ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Kiest u voor een exclusieve tuin, moderne tuin, strakke tuin, landelijke tuin of heeft u geheel eigen ideeën voor uw tuin? Samen met u maken we er een prachtig geheel van.

Creëer de sfeer die bij u past

Een grote tuin biedt ruimte voor grote ideeën. Houdt u van veel waterpartijen, vijvers, bomen, of hebt u meer met een tuin vol met wilde bloemen en rozen? Wat voor visie u ook heeft, Hendriks Hoveniers heeft de expertise in huis om uw grote tuin een exclusief verlengstuk te maken van uw huis, woonboerderij, villa, boeren erf of paardenhouderij. Neem eens een kijkje bij onze eerder opgeleverde exclusieve tuinen.

Ook voor bedrijfstuinen

Heeft u een grote bedrijfstuin? Hendriks Hoveniers heeft ook hiervoor de specialisten in huis om er een succes van te maken. Zoals creatieve tuinontwerpers, adviseurs en hoveniers met uitgebreide kennis over allerlei grote bedrijfstuinen. Daarbij zorgt onze civiele technici ervoor dat tuinonderdelen zoals tuin bestrating, tuinverlichting, overkappingen en andere technische zaken aangelegd en onderhouden worden.

Meer informatie over een grote tuin in Oosterbeek

Wilt u meer weten over een grote tuin in Oosterbeek en omgeving. Neem dan contact op met Hendriks Hoveniers. Wij kijken graag met u samen naar de mogelijkheden.