(0316) 26 81 07
Top Hoveniers
Is uw tuin al winterklaar?

Is uw tuin al winterklaar?

Hendriks Hoveniers is begonnen om diverse tuinen winterklaar te maken. Tijdens het uitvoeren van de najaarsbeurten zullen werkzaamheden zoals het knippen van hagen, snoeien van diverse sierheesters en snoeien van klimplanten worden uitgevoerd. Ook worden de borders en het gazon bemest met een speciale najaarsbemesting bestaande uit een organische mestkorrel. Deze bemesting met extra kalium zal het gazon en beplanting ‘afharden’ voor de winter.

Vergeet in het najaar ook uw vijver niet: onze vijverspecialist loopt de filtersystemen na, controleert de uv- lampen, snoeit uw waterplanten en brengt indien nodig een luchtsteen aan. Zo zorgt u ervoor dat uw vijver seizoensbestendig is en goed de winter doorkomt. 

Nog meer voorjaarsgevoel straks in 2015? Plant dan nu uw bloembollen zoals tulpen of uienbollen voor het echte voorjaarsgevoel. De beplantingsdeskundige van Hendriks Hoveniers adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze. Heeft u vragen of wensen voor het uitvoeren van een najaarsbeurt voor uw tuin neem dan gerust contact op voor advies of een open begroting. Geniet ieder seizoen van uw tuin met het seizoensonderhoud van Hendriks Hoveniers.