(0316) 26 81 07
Top Hoveniers
italiaanse tuin

Italiaanse tuin

Genieten in uw eigen oase?

Elke dag weer tot rust komen in uw eigen tuin? Laat Hendriks Hoveniers een Italiaanse tuin voor u aanleggen waarbij architectuur, kunst en natuur perfect samenkomen.

Ervaar de schoonheid en grootsheid van de natuur

De basis-aspecten van een Italiaanse tuin bestaan uit fraaie bloembedden, strakke hagen en een strikte symmetrie in combinatie met stijlvolle architectuur en kunst. Houdt u van een minimalistisch maar sfeervolle buitenruimte? Lijkt het u heerlijk om uw ontspanning aan de rand van een vijver, een fontein of een rustgevend waterstroompje te vinden? Elke dag weer verstelt staan van de kunst in uw tuin? Dan kunt u op Hendriks Hoveniers vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat uw droomtuin werkelijkheid wordt.

De perfecte, bijzondere combinatie

Strak geknipte struiken en symmetrisch geplaatste hagen zijn de belangrijkste facetten van de Italiaanse tuin. In de tuin komt kleur nauwelijks te pas, alles draait om de kunstige vormen van de tuin. De veelal groene elementen worden echter wel perfect aangevuld met de juiste hoeveelheid kleurtinten. Wat de Italiaanse tuin zo speciaal maakt is de perfect toegepaste combinatie tussen verschillende tuinonderdelen. Zo smelten de strak geknipte struiken, waterelementen, marmer paden, beelden en perken onmerkbaar samen tot een fraaie harmonische tuin. Laat u zichzelf elke dag weer opnieuw verbazen met de verrassende perspectieven van uw eigen tuin.

Meer informatie over een Italiaanse tuin

Onder de indruk van een Italiaanse tuin? Neem contact op met Hendriks Hoveniers en laat u vrijblijvend adviseren. Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden voor het aanleggen van uw eigen Italiaanse tuin.