(0316) 26 81 07
japanse tuin

Japanse tuin laten aanleggen

Houdt u van rust en de sfeer van Azië dicht bij huis? Een Japanse tuin combineert het beste van twee werelddelen. Een mooie Japanse tuin met minimalistische beplanting en grind structuren en vijvers is een echte aanvulling voor het woongenot van uw huis en ander vastgoed. Hendriks Hoveniers heeft passie voor exclusieve tuinen. Ontdek de mogelijkheden die u heeft met een Japanse tuin.

Ontdek de mogelijkheden van een Japanse tuin

Een Japanse tuin hoeft niet alleen te bestaan uit geharkt grind en Bonsai bomen. Deze tuinen lenen zich uitstekend voor beplanting met Japanse struiken, grassen, irissen en vetplanten. Hendriks Hoveniers faciliteert u met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van Japanse tuinen. We hebben veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van exclusieve tuinen. We luisteren aandachtig naar de wensen, behoeftes en de ideeën die u heeft voor uw Japanse tuin.

We maken tuinen die meegaan

Bij Hendriks Hoveniers vinden we het belangrijk dat de tuinen die we aanleggen lang mee gaan. We gebruiken daarom kwalitatief hoogwaardige materialen en planten. Hendriks Hoveniers besteedt aandacht en neemt de tijd voor de uitwerking van uw Japanse tuin. Hendriks Hoveniers let op de details en verzorgt tuinen tot in de puntjes, zo kunt u zo lang mogelijk genieten van uw eigen stukje Azië aan huis.

Meer weten over het aanleggen van een zwembad tuin?

Hendriks Hoveniers houdt tijdens de aanleg van uw Japanse tuin rekening met uw dagelijkse activiteiten zodat u zo min mogelijk hinder ervaart. Dat regelen we bijvoorbeeld met een vast team dat werkt op tijden dat het u uitkomt. Hendriks Hoveniers legt naast Japanse tuinen ook andere exclusieve tuinen aan zoals moderne tuinen, strakke tuinen, stadstuinen, daktuinen, kleine tuinen, bedrijfs- en kantoortuinen en landelijke tuinen. Wilt u meer weten over de aanleg van een exclusieve Japanse tuin? Neem dan contact op met onze medewerkers.