(0316) 26 81 07
Top Hoveniers
kantoortuin

Kantoortuin

Wilt u van uw kantoortuin het visitekaartje van uw bedrijf maken? Hendriks Hoveniers maakt graag van uw kantoortuin het verlengstuk van uw bedrijf.

Van lunchen tot brainstormsessies

Een verzorgde bedrijfstuin geeft een goed gevoel en wekt vertrouwen bij uw relaties. Daarnaast is een kantoortuin een uitstekende oplossing als je gezondheid én de prestaties van uw medewerkers wilt verbeteren. Of het nou gaat om een kleine lunchtuin of een grote tuin waarin gewandeld en gebrainstormd wordt; Hendriks Hoveniers denkt graag met u mee. Naast het ontwerpen van bedrijfstuinen, kunnen wij u ook van dienst zijn bij het realiseren van dakterrassen, parkeerplaatsen waar uw klanten hun voertuig op een nette manier achter kunnen laten, afwatering, riolering, poorten en afscheidingen van uw bedrijventerrein om zo de privacy en veiligheid te garanderen.

Inspirerend, onderhoudsarm en veilig

Bij het ontwerpen van uw kantoortuin staan uw wensen centraal. Daarnaast wordt er rekening gehouden met een laag onderhoudsniveau van de tuin, hierbij zorgt Hendriks Hoveniers ervoor dat er een duidelijk onderhoudsplan vastgesteld wordt. U bent immers al druk genoeg.

Naast een onderhoudsvriendelijke bedrijventuin is het van grote waarde dat de tuin een bron voor creatieve ideeën binnen uw bedrijf is. Doordat Hendriks Hoveniers over de juiste ervaring ten behoeve van kantoortuinen beschikt kunt u erop vertrouwen dat uw kantoortuin over de juiste beplanting, verharding en rustgevende facetten beschikt.

Hendriks Hoveniers denkt bij het tuinontwerp ook graag mee over de veiligheid van uw toekomstige kantoortuin. Hierbij gaat het niet alleen om de veiligheid van uw medewerkers maar ook om de veiligheid van uw kantoorpand.

Meer informatie over een kantoortuin

Wilt u meer weten over kantoortuinen? Bekijk de door ons gerealiseerde kantoortuinen of neem dan contact op met Hendriks Hoveniers. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.