Keuringsdagen Tophoveniers

Keuringsdagen Tophoveniers

Keuringsdagen Tophoveniers

Ieder jaar wordt er binnen de vakgroep Tophoveniers een bedrijf onder de loep genomen. Dit jaar was Hendriks Hoveniers aan de beurt om twee tuinen aan te bieden die worden gekeurd op onder andere ontwerp, kwaliteit van aanleg en hoe de tuin wordt onderhouden. De tuinen die worden opgegeven moeten minimaal twee jaar oud zijn met mooi volgroeide plantenborders, hagen en bouwkundige elementen.

De dag:

‘s Morgens hebben wij in de inspiratieruimte bij Hendriks Hoveniers eerst een algemene Tophoveniersvergadering gehouden. Na een goed verzorgde lunch zijn we met diverse auto’s naar onze eerste tuin gereden in Groenlo. Deze exclusieve tuin ontworpen door Marcel Wolterinck heeft een geheel eigen karakter en is op hoogwaardig niveau aangelegd. Deze bouwkundige tuin hebben we als 1e project laten keuren.

 exclusieve tuin Hendriks Hoveniers  1

Met een tussenstop in Doetinchem hebben we een project bekeken in aanleg. Een hele strakke moderne tuin met zelfs een geïntegreerde garage en overkapping in aanbouw.

We hebben onze middag voortgezet en gekeken naar een luxe grote tuin welke net is afgerond. Deze tuin met zwembad, openhaard en jacuzzi heeft alle droomwensen van een tuin en zelfs met een grote exclusieve koivijver. 

Tophoveniers keuringsdagen Hendriks Hoveniers

De tweede tuin die we hebben laten keuren is de tuin aangelegd bij een woning ontworpen door Friso Woudstra. Deze wat meer romantische tuin met een klassieke tint sluit dan ook naadloos aan op de architectuur van de woning. Dit tuinontwerp wordt versterkt door de beplantingskeus met rozen en statige Buxusbollen.

Deze intensieve keuringsdag werd afgesloten met een diner op een prachtige locatie in een park in Arnhem. Over enkele weken zullen we de evaluatie hebben en de uitslag, we zijn zeer benieuwd hoe onze collega’s onze tuinen en werkwijze hebben ervaren! We verwerken dit commentaar en doen ons voordeel er mee om de lat nog hoger te leggen binnen ons vak!

Meer weten

Hendriks Hoveniers
Tatelaarweg 20
6941 RB Didam

Telefoon: 0316-268107

info@hendrikshoveniers.nl

BTW: NL-8074.94.033.B.01

hendriks hoveniers diderik jeroen

Diderik Corts & Jeroen HendriksNeem contact op

logo hendriks hoveniers

Top Hoveniers

jan-arts