(0316) 26 81 07
kindvriendelijke tuin

Kindvriendelijke tuin

Maak van uw tuin een plek waar kinderen in alle vrijheid kunnen spelen, klimmen, rennen, klauteren én leren over de natuur. Een kindvriendelijke tuin waarin u kunt genieten van de natuur en de rust, zonder u druk te hoeven maken om de veiligheid van uw kind(eren).

Een kindvriendelijke tuin vol avontuur

In een tijd waarin kinderen steeds meer tijd zittend en achter een scherm doorbrengen, is beweging in de natuur een welkome afwisseling. En wat is nou een betere plek om dat te doen dan in uw eigen achtertuin? Spelen in de buitenlucht en bloemen en klanten leren kennen. Voorzie de tuin van (natuurlijke) klimtoestellen of een zandbak of wat dacht u van kindvriendelijke, zachte tegels? Dat is natuurlijk spelen!

Mogelijkheden van kindervriendelijke tuinen

Een kindvriendelijke tuin is overzichtelijk, heeft niet teveel hoogteverschillen en natuurlijk geen giftige bloemen of planten. En heel belangrijk: een gedegen omheining, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw kind de tuin ongezien verlaat. Zo kunnen zelfs de meest nieuwsgierige kinderen op ontdekkingstocht in uw eigen achtertuin.

Aanleg en onderhoud

Wij denken graag met u mee bij de realisatie van een kindvriendelijke tuin. In overleg met u maken wij een tuinontwerp, waarvan zowel u als uw kinderen gelukkig worden. Indien gewenst verzorgen wij ook de tuinaanleg voor u. Het onderhoud van uw kindvriendelijke tuin kunt u zo makkelijk maken als u zelf wilt. Vindt u het toch teveel werk? Dan nemen wij ook graag het tuinonderhoud voor onze rekening.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een kindvriendelijke tuin? Onze tuinontwerpers gaan graag met u om de tafel zitten om de opties te bespreken. Maak geheel vrijblijvend een afspraak door contact met ons op te nemen.