(0316) 26 81 07
Kleine tuin Hendriks Hoveniers

Kleine tuin

Hendriks Hoveniers ontwerpt niet alleen exclusieve tuinen, maar we zijn ook specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een kleine tuin. We zorgen ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van de oppervlakte van uw tuin. Maak uw tuin een verlengstuk van uw woning en vergroot uw leefruimte.

Functioneel, ruimtelijk en stijlvol inrichten

Bij kleine tuinen staat een tuinontwerper voor een extra uitdaging. Vanwege de beperkte oppervlakte is het een kunst de tuin zo in te richten dat er niet alleen een smaakvolle en mooi ingerichte tuin ontstaat, maar dat de tuin daarnaast ook ruimtelijk en functioneel is. Wanneer deze balans wordt hersteld, zal ook een kleine tuin een plek zijn waar u vaak wilt vertoeven.

Creatief spelen met diverse factoren in uw tuin

Als we werken aan een kleine tuin dan houden we rekening met diverse factoren. Als u wenst kijken we naar ruimte voor een terras, een speelplek voor de kinderen, eventuele functionele opbergruimte en natuurlijk mooi groen. Bekijk onze voorbeeldtuinen zoals bij deze:

Hier ziet u hoe we bij de tuinen van onze klanten hebben gespeeld met oppervlakte, materialen en beplanting op een kleiner oppervlak.

Creëer uw stijl met hoogwaardige materialen

Ook een kleine tuin biedt ontzettend veel mogelijkheden, wanneer u kiest voor hoogwaardige materialen en beplanting. Laat uw stijl creëren met ondermeer een houten pergola, een overkapping, buitenopenhaard, cortenstale wanden, bomen in pot, sfeervolle verlichting, buitenkachels, een Koi karper vijver, geurige bloemen en mooie planten. Of u nu van een strakke tuin houdt, ruimtelijkheid of romantisch, Hendriks Hoveniers kan het werkelijkheid maken.

Meer informatie over een kleine tuin door Hendriks Hoveniers

Wilt u meer weten over het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van en een kleine tuin door Hendriks Hoveniers? Neem dan contact met ons op.