(0316) 26 81 07
Top Hoveniers
Landelijke tuin in Leiden

Landelijke tuin in Leiden

Woont u in Leiden en houdt u van een landelijke tuin? Hendriks Hoveniers kan uw landelijke droomtuin voor u realiseren, zelfs in stedelijk gebied.

Elementen van een landelijke tuin

Landelijke tuinen kenmerken zich door volgroeide en soms weelderige beplanting, landelijke doorkijkjes en mooie, natuurlijke materialen. In landelijke tuinen wordt er daarnaast vaak gebruik gemaakt van sprankelende waterpartijen.

Landelijke tuin in overgang met het achterliggende landschap

Onze buitenruimtes worden vloeiend verwerkt in de stedelijke omgeving van Leiden en passen daardoor bij het achterliggende landschap. De speelse wisselwerking met het stedelijke landschap is één van de kenmerken waarmee Hendriks Hoveniers zich graag onderscheidt.

Onze frisse gazons zijn daarnaast ook een kenmerk waarmee een landelijke tuin zich onderscheidt van andere tuinen. Er kan gebruik worden gemaakt van hoogteverschillen of grasglooiingen. Dat zorgt voor een extra dimensie aan de landelijke tuinen. Organische vijvers geven een exclusief karakter aan een landschapstuin. 

Meer weten over een landelijke tuin in Leiden

Hendriks Hoveniers heeft specialisten in dienst die beschikken over kennis en kunde met betrekking tot tuinontwerp, tuinaanleg en het onderhoud van landelijke tuinen. Waant u volledig in de vrije natuur en bekijk alvast een van de de landelijke tuinen die wij gemaakt hebben in de uiterwaarden van Westervoort. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een landelijke tuin in Leiden? Neem dan contact met ons op.