(0316) 26 81 07
Landelijke tuinen Hendriks Hoveniers Didam

Landelijke tuinen

Landelijke doorkijkjes, waterpartijen, volgroeide en weelderige beplanting en natuurlijke materialen. Dat is hoe mooi een landelijke tuin kan zijn. Hendriks Hoveniers ontwerpt, onderhoudt en legt exclusieve landelijke tuinen aan.

Een naadloze overgang naar het achterliggende landschap

Een grote tuin of een landelijk gelegen stuk grond is bij uitstek een goede basis voor een landelijke tuin. Met een landschapstuin integreren we de omgeving met uw tuin, waardoor deze nog ruimer lijkt dan het al is. Tegelijkertijd zorgen onze tuinontwerpers en hoveniers voor een spectaculaire wisselwerking met het omliggende landschap, waardoor een grote tuin afwisselend en interessant blijft. Grote gazons, vijvers, hoogteverschillen, bomen, bloemen en struiken geven een afwisselend karakter aan een landelijke tuin. Het kan zomaar zijn dat u ‘s ochtends tijdens een kop koffie reeën in uw landelijke tuin gaat spotten.

Een tuin voor paardensport- en dierenliefhebbers

Een landelijke tuin maakt de woonomgeving voor paardensport- en dierenliefhebbers helemaal af. Met een landelijke tuin is het mogelijk uw dieren zo dicht mogelijk bij uw woning te stallen. Geniet van uw paarden, rijd paard in uw eigen tuin en geef kleinere dieren de ruimte in uw privé landschap.

Vijverspecialisten

Behalve glooiend gras, glooiende landschappen, oude en jonge bomen, strakke struiken en landelijke bloemen zoals Kamille, zorgen waterpartijen voor een extra dimensie in een landelijke tuin. De vijverspecialisten van Hendriks Hoveniers beschikken over ruime kennis en kunde over het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van vijvers, waaronder vijvers voor Koi Karpers en zwemvijvers.

Meer informatie over landelijke tuinen door Hendriks Hoveniers

Wilt u meer weten over het ontwerpen, aanleggen en onderhoud van landelijke tuinen door Hendriks Hoveniers? Neem dan contact met ons op. Kijk voor inspiratie alvast bij: