(0316) 26 81 07
Top Hoveniers
Mediterrane tuin in Den Bosch

Mediterrane tuin in Den Bosch

Woont u in Den Bosch en houdt u van een mediterrane tuin? Hendriks Hoveniers kan een mediterrane droomtuin voor u realiseren, ook in een stedelijke omgeving als Den Bosch.

Elementen van een mediterrane tuin

Wilt u graag een Zuid Europese sfeer in uw tuin ervaren? Dan is een Mediterrane tuin de perfecte tuin voor u. Een tuin die een vakantiegevoel oproept, waar u helemaal tot rust komt en kunt genieten van uw vrije tijd.

Genieten in een mediterrane tuin

Een mediterrane tuin is perfect geschikt wanneer u uw leefruimte wilt doortrekken van binnen naar buiten. Uw tuin wordt dan een verlengstuk van uw woonkamer. Door bijvoorbeeld een veranda met buitenkeuken en open haard te plaatsen kunt u buiten koken en met familie of vrienden een gezellige avond doorbrengen in uw mediterrane tuin.

Een tuin die bij uw wensen past

Ook het creƫren van een loungehoek of een eethoek behoort tot de mogelijkheden. Een zwembad of een tuin douche in uw tuin versterkt daarnaast het vakantiegevoel en maakt een mediterrane tuin helemaal af. Door plaatsing van olijfbomen en gebruik van wildverband bestrating en grote tegels, krijgt uw tuin een luxe uitstraling, maar behoud het zijn sfeervolle karakter.

Meer informatie over een moderne tuin in Den Bosch

Bekijk alvast de mediterrane tuinen uit onze eerdere projecten. Bijvoorbeeld de mediterrane tuin bij deze vrijstaande woning. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een mediterrane tuin in Den Bosch? Neem dan contact met ons op.