Wilde tuin / Cottagetuin / Bloementuin

Bent u op zoek naar een echte belevingstuin met veel kleuren, bloemen en planten? Dan is een wilde tuin of een cottage tuin / bloementuin echt iets voor u.

Wilde tuin voor de tuinier

 

Een wilde tuin is een ecologisch verantwoorde tuin, waarin veel gebruik wordt gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen. Een tuin voor de liefhebber die graag vele uren met werken in de tuin doorbrengt. Wanneer u daar prijs op stelt, realiseren wij voor u een moestuin, zodat u eten uit eigen tuin kan bereiden. Daarnaast is een wilde tuin erg bloemrijk, waarbij bijvoorbeeld veel gebruik wordt gemaakt van klaprozen. Een wilde tuin vraagt om veel onderhoud. De wilde tuin is voor de tuinier in hart en nieren de ideale tuin!

Overdaad aan bloemen in een bloementuin

Een cottage tuin of een bloementuin is een tuin waarin een overdaad aan bloemen te zien is in een geordende chaos. Een combinatie van bloembollen en sierheester zorgt voor een kleurrijk geheel, wat afgemaakt kan worden door de plaatsing van tuinkunst in de tuin. De jaargetijden zijn duidelijk terug te zien in dit soort bloemen tuinen, onder ander door een compositie van bloemen, bladstructuur en herfstkleuren. Hendriks Hoveniers neemt uw wensen mee in het beplantingsplan, zodat een weelderige tuin ontstaat die helemaal aansluit bij uw persoonlijke stijl.

Bloementuin Duiven

Boerderij

Bloemrijke strakke tuin passend bij de architectuur van de (verbouwde) boerderij

Bloementuin met een moderne twist

Bloementuin Didam

logo hendriks hoveniers

Top Hoveniers

jan-arts