(0316) 26 81 07
Top Hoveniers

Moderne tuinen

Een moderne tuin herken je aan een strakke belijning, symmetrie, evenwichtig design en een goede structuur. Aanvullende bouwkundige elementen zoals een strakke vijver of pergola zorgen voor een extra moderne dimensie. Hendriks Hoveniers verzorgt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van exclusieve moderne tuinen.

Bouwkundige elementen in de moderne tuin

Een pergola van cortenstaal of van hout, een gestuukte muur in een strak witte kleur, sierlijke bomen in een pot, een langgerekt zwembad, sfeervolle verlichting, mooi grind en grote tegels. Voor al deze bouwkundige elementen gebruiken we hoogwaardige materialen die zorgen voor een verfrissende en onverwachte compositie in jouw moderne tuin. De opbouw van moderne tuinen met onder andere hoge strakke hagen geeft deze tuinen veel privacy, zonder dat het je een opgesloten gevoel geeft.

Een tuin in balans

Bij balans in je leven hoort een tuin in balans. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een gedegen verdeelsleutel tussen enerzijds de tuin en anderzijds de bouwkunst die is gebruikt in deze tuin. Het tuinontwerp voor de moderne tuin wordt gemaakt door middel van de expertise van het team van Hendriks Hoveniers, waarbij we zoveel mogelijk doen met jouw wensen en idee├źn. Het resultaat: een gebalanceerde moderne tuin die perfect aansluit bij jouw woning.

Voorbeelden van moderne tuinen

Hendriks Hoveniers heeft ervaring met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van verscheidene moderne tuinen. Doe inspiratie op met referenties van bijvoorbeeld:

Meer informatie over moderne tuinen door Hendriks Hoveniers

Wil je meer weten over het laten ontwerpen, aanleggen en onderhouden van moderne tuinen bij jouw woning? Neem dan contact met ons op.