(0316) 26 81 07
Top Hoveniers
Moderne tuin in Almere

Moderne tuin in Almere

Woont u in Almere en houdt u van een moderne tuin? Hendriks Hoveniers kan uw moderne droomtuin voor u realiseren.

Elementen van een moderne tuin

Een moderne tuin wordt gekenmerkt door een strakke belijning, symmetrie, evenwichtig design en een goede structuur. Bouwkundige elementen, welke zorgen voor een extra moderne dimensie, spelen vaak een buitengewone rol binnen het ontwerp van een moderne tuin.

Bouwkundige elementen in de moderne tuin

Een pergola van staal of van hout of een gestuukte muur in een mooie, strakke, witte kleur. Deze bouwkundige elementen, van hoogwaardige materialen, maken van de moderne tuin een verfrissende en onverwachte compositie. Daarnaast zorgen moderne tuinen voor veel privacy, zonder dat het u een opgesloten gevoel geeft.

Een tuin die bij uw wensen past

Vanzelfsprekend zorgt Hendriks Hoveniers voor een gedegen verdeelsleutel tussen enerzijds de tuin en anderzijds de bouwkunst die gebruikt wordt in een moderne tuin. Het tuinontwerp voor een moderne tuin wordt gemaakt door middel van de expertise van het team van Hendriks Hoveniers. Hierbij laten wij zo veel mogelijk ruimte over voor uw wensen. Zo krijgt u een moderne tuin die perfect aansluit bij uw woning. Kijk voor voorbeelden van moderne tuinen eens naar deze moderne tuin in Elst of bij deze een twee onder één kap.

Meer informatie over een moderne tuin in Almere

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een moderne tuin in Almere? Neem dan contact met ons op.