Moderne tuinen

Een moderne tuin herkent u aan een strakke belijning, symmetrie, evenwichtig design en een goede structuur. Aanvullende bouwkundige elementen zoals een strakke vijver of pergola zorgen voor een extra moderne dimensie. Hendriks Hoveniers verzorgt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van exclusieve moderne tuinen.

Bouwkundige elementen in de moderne tuin

Een pergola van cortenstaal of van hout, een gestuukte muur in een strak witte kleur, sierlijke bomen in een pot, een langgerekt zwembad, sfeervolle verlichting, mooi grind en grote tegels. Voor al deze bouwkundige elementen gebruiken we hoogwaardige materialen die zorgen voor een verfrissende en onverwachte compositie in uw moderne tuin. De opbouw van moderne tuinen met onder andere hoge strakke hagen geeft deze tuinen veel privacy, zonder dat het u een opgesloten gevoel geeft.

Een tuin in balans

Bij balans in uw leven hoort een tuin in balans. Vanzelfsprekend zorgt Hendriks Hoveniers voor een gedegen verdeelsleutel tussen enerzijds de tuin en anderzijds de bouwkunst die is gebruikt in deze tuin. Het tuinontwerp voor de moderne tuin wordt gemaakt door middel van de expertise van het team van Hendriks Hoveniers, waarbij we zoveel mogelijk doen met uw wensen en ideeën. Het resultaat: een gebalanceerde moderne tuin die perfect aansluit bij uw woning.

Voorbeelden van moderne tuinen

Hendriks Hoveniers heeft ervaring met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van verscheidene moderne tuinen. Doe inspiratie op met cases van bijvoorbeeld:

Meer informatie over moderne tuinen door Hendriks Hoveniers

Wilt u meer weten over het laten ontwerpen, aanleggen en onderhouden van moderne tuinen bij uw woning? Neem dan contact met ons op.

Landelijk villa

Villa

Landelijke villa met een moderne knipoog

Moderne zwembad tuin.

Vrijstaande woning.

Moderne zwembad tuin.

Moderne tuin twee onder één kap

Twee onder één kap

Moderne tuin met jaccuzi

Moderne nieuwbouw tuin Elst

Vrijstaande woning

Moderne tuin in nieuwbouwwijk met opvallende paarse muur en strak geschoren Leibomen.

Trend tuin 2012 Floriade

Floriade 2012

Inspiratie tuin

Paardensportcentrum Lichtenvoorde

Moderne tuin bij nieuwbouwvilla

Spectaculaire tuin met zwemvijver

Moderne kindvriendelijke tuin Groessen

Vrijstaande nieuwbouw woning

Kindvriendelijke tuin

logo hendriks hoveniers

Top Hoveniers

jan-arts