(0316) 26 81 07
Top Hoveniers
Kleine tuin hendriks hoveniers

Onderhoudsvrije achtertuin in Duiven

Weinig tuinonderhoud, toch veel genieten

Een onderhoudsevrije tuin waarbij de tuineigenaren toch kunnen genieten van een rijke, groene tuin met de luxe van nu. Dat was de uitdaging voor onze tuinarchitect bij het ontwerpen van deze onderhoudsvrije achtertuin in Duiven.

Onderhoudsvrije tuin met de luxe van nu 

De tuinontwerpers van Hendriks Hoveniers ontwierp een onderhoudsvrije tuin met ingebouwde jacuzzi en luxe tuindouche. De tuindouche is voorzien van zowel warm als koud water en heeft zelfs een verwarmingslint zodat de tuindouche ook in de winter gebruikt kan worden. Deze 'Fatline' tuindouche wordt geleverd door Jee-O. Het aluminium douchegootje is direct op het riool aangesloten en geheel weggewerkt in de natuurstenen bestrating. 

Sfeervol met veel groen

Deze onderhoudsvrije tuin in Duiven oogt sfeervol mede doordat grote groepen beplanting de tuin als het ware omarmen. Het onderhoud voor deze tuin beperkt zich tot een snoeibeurt met bemestingsronde in het voorjaar, een snoeibeurt in mei juni en een najaarsbeurt. Dus met drie kleine onderhoudsbeurten kunt u de rest van het jaar genieten! Wilt u een geheel onderhoudsvrij tuin? Laat dan het onderhoud volledig over aan de tuinspecialisten van Hendriks Hoveniers. 

Meer informatie over onderhoudsvrije tuinen

Wilt u meer informatie over onderhoudsvrije tuinen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Hendriks Hoveniers kan u ook faciliteren met tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en civiele techniek voor tuinen.

Tuin specificaties

  • Tuinoppervlakte: Klein
  • Bestratingstype: Grote natuursteen tegels gecombineerd met siersplit in stabilisatiematten
  • Tuinverlichting: Diverse tuinspots voor het aanlichten van de bomen, indirecte verlichting aanlichten kunstwerk.
  • Onderhoudsniveau: Laag
  • Bouwkundige elementen: Vlonder met ingebouwde jacuzzi, tuindouche van Jee-O met warm en koudwater, Verhoogde plantenbak van staal antraciet.
  • Beplantingstype: Bodembedekkers en bloeiende vakbeplanting met enkele solitairbomen
  • Locatie: Duiven
Hendriks Hoveniers
Hendriks Hoveniers
Hendriks Hoveniers
Hendriks Hoveniers
Hendriks Hoveniers
Hendriks Hoveniers
Onderhoudsvrije achtertuin in Duiven
Onderhoudsvrije achtertuin in Duiven