(0316) 26 81 07
Top Hoveniers

Onze werkwijze

Van tuinontwerp tot droomtuin

Bij Hendriks Hoveniers realiseren we bijzondere tuinprojecten voor particulieren, scholen en bedrijven. Dat doen we al meer dan 30 jaar, met vakmensen die experts zijn in het hoveniersvak. Wij kunnen het volledige tuintraject voor u verzorgen. Van tuinontwerp tot de aanleg en het onderhoud van uw droomtuin; we zijn thuis in ieder onderdeel van het hoveniersvak.

Om ervoor te zorgen dat uw tuin aansluit bij uw woning of bedrijfspand en daarnaast een weerspiegeling is van uw stijl, gebruikt Hendriks Hoveniers een vaste werkwijze. Samenwerking met de klant staat hierbij centraal. We hechten veel waarde aan tevreden klanten en onderhouden nauw contact met u als opdrachtgever gedurende het gehele project. Wij gaan daarbij altijd voor topkwaliteit. Dat doen we met een team van enthousiaste, gedreven en vakkundige medewerkers die werken volgens de kwaliteitseisen die horen bij Hendriks Hoveniers. 

 

Stap voor stap naar jouw (nieuwe) tuin. Onze werkwijze is als volgt:

  1. Vrijblijvend oriƫnterend gesprek en werkbezoek
  2. Opstellen van een schetsontwerp
  3. Kostenraming
  4. Voorlopig ontwerp
  5. Definitief ontwerp
  6. Offerte
  7. Beplantingsplan
  8. Verlichtingsplan
  9. Onderhoudsplan / nazorg

Wilt u weten wat Hendriks Hoveniers voor uw tuin kan betekenen? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met ons op 0316-268107