(0316) 26 81 07
Top Hoveniers
Jeroen Hendriks Diderik Corts

Over ons

Hendriks Hoveniers is gespecialiseerd in exclusieve tuinen. We adviseren,  ontwerpen,  creĆ«ren en onderhouden bijzondere tuinen van landgoederen, woonboerderijen, luxe stadswoningen en nieuwbouwwoningen.

Landelijk & internationaal werkzaam

Hendriks Hoveniers uit Didam is een hoveniersbedrijf waar het hoveniersvak op hoog niveau wordt uitgeoefend. We zijn al ruim 30 jaar actief in de Liemers en omstreken. Ook in de regio Achterhoek, regio Arnhem/ Nijmegen, regio Apeldoorn/ Deventer en de rest van Nederland en Duitsland ontwerpen we sfeervolle exclusieve tuinen.

Tuinen door experts

Doordat we werken met een team van experts, kunnen we topkwaliteit en creativiteit garanderen. Onze medewerkers beschikken dan ook over veel kennis en kunde. Ook zijn we er trots op aangesloten te zijn bij de Tophoveniers van Nederland. Dit is een organisatie waar de kwaliteit van ons vak centraal staat. In het verlengde hiervan zijn onze aangelegde tuinen evenwichtig in vormgeving en in harmonie met de architectuur van bouwkundige objecten. We stemmen onze tuinen af op uw persoonlijke voorkeuren, leefstijl en way of life.

Contact en afspraak maken

Wilt u meer weten over onze diensten en werkwijze of een bezoek aan ons brengen? Dat kan! Neem dan contact met ons op.