Overkappingen & sfeerhaarden: de toevoeging om uw tuin compleet te maken

Overkappingen & sfeerhaarden: de toevoeging om uw tuin compleet te maken

Overkappingen & sfeerhaarden: de toevoeging om uw tuin compleet te maken

Het hele jaar door buiten genieten

Bent u een buitenmens? Buiten genieten kan niet alleen in de lente of zomer met mooi weer, het kan ook in de herfst of winter. Een overkapping met sfeerhaard of warmtelampen in uw tuin zorgen voor extra comfort en sfeer. Zo heeft u het hele jaar een plek voor plezierige en gezellige avonden in uw tuin. De exclusieve overkappingen en sfeerhaarden van Hendriks Hoveniers zijn er in verschillende stijlen en maten. Laat u inspireren door onze voorbeeldtuinen met overkapping en sfeerhaarden die we al gerealiseerd hebben.

Warmte en beschutting in weer en wind

Een overkapping past in bijna elke tuin. Creëer een stukje Frankrijk in uw eigen tuin met een ruim terras, een overkapping met open haard en comfortabele loungebanken. Daarmee kunt u heerlijk lang nagenieten van de zomeravonden, bijvoorbeeld na een lange dag met leuke activiteiten of na een productieve werkdag. Wat voor weer het ook is, u zit er buiten beschut en warm bij. Misschien met een goed boek en een kop thee of een glaasje wijn? Laat beplanting zoals druiventrossen over de overkapping heen groeien voor een versterkt Mediterraan effect.

Hendriks Hoveniers overkapping  9

Franse tuin met ruim terras, overkapping, openhaard en lounge banken

Hendriks Hoveniers overkapping  2

Druiventrossen zorgen voor een extra Mediterraan effect en past perfect in het beeld van een Franse tuin.

Warmte en een knus gevoel met sfeerhaarden

Warmte en een knus gevoel met sfeerhaardenBreng warmte in een moderne tuin met een stalen overkapping gecombineerd met een potkachel, tuinmeubels en knusse dekentjes. Een stalen overkapping past vaak perfect bij de sfeer van een moderne tuin en een modern huis. Zo maakt u de tuin een verlengstuk en extra woonkamer van uw woning, maar dan buiten. Ook bij een kleinere tuin is het bouwen van een overkapping goed mogelijk. Onze tuinontwerpers en civiele technici spelen met de lijnen van uw tuin en elementen zoals glas, verlichting en diverse stijlen beplanting. Hiermee creëren we een gevoel van ruimte en een uitzicht over het achterliggende landschap of groen.

Hendriks Hoveniers overkapping  10

Een moderne tuin met een stalen overkapping.

Hendriks Hoveniers overkapping  4

Exclusieve tuin en de overkapping met grote glazen ruit.

Overkappingen en openhaarden

Overkappingen en openhaarden

Meer informatie over overkappingen en sfeerhaarden door Hendriks Hoveniers

Bent u geïnspireerd geraakt en wilt u meer weten over de exclusieve overkappingen en sfeerhaarden door Hendriks Hoveniers? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0316  268107 of mail naar info@hendrikshoveniers.nl.

Meer weten

Hendriks Hoveniers
Tatelaarweg 20
6941 RB Didam

Telefoon: 0316-268107

info@hendrikshoveniers.nl

BTW: NL-8074.94.033.B.01

hendriks hoveniers diderik jeroen

Diderik Corts & Jeroen HendriksNeem contact op

logo hendriks hoveniers

Top Hoveniers

jan-arts