(0316) 26 81 07
Top Hoveniers
paarden tuin combineren

Paarden en uw tuin combineren

Heeft u een professionele paardenhouderij, stoeterij, stal of houdt u hobbymatig paarden? Hendriks Hoveniers kleedt buitenruimtes aan waar uw paarden en uw tuin elkaar ontmoeten.

Elegant, praktisch en veilig

Terreinen en objecten met paarden lenen zich uitstekend voor aankleding met een elegante tuin. Hendriks Hoveniers verzorgt paddocks, outdoor- en indoorrijbanen, springvelden, stallen en erven van sfeervolle groenvoorzieningen die ook praktisch en veilig zijn voor uw paarden. Zo maken we tijdens het ontwerp en de aanleg bijvoorbeeld gebruik van de zichtlijnen van uw terrein in combinatie met eventueel omliggende weilanden, maisvelden en bouwobjecten.

Alle expertise in huis

Ook het onderhoud van uw groenvoorzieningen en civiel technische zaken kunt u aan Hendriks Hoveniers overlaten. We hebben alle expertise voor tuinen met paarden in huis. Daarbij werken we samen met Jan Arts en Jeroen Hendriks Omheiningen en Achterberg bodems.

Alle elementen in huis voor een paarden tuin

Kleedt de omgeving rondom uw stal aan zoals u het wilt. Ligt de nadruk op springen, mennen, dressuur of misschien een combinatie van deze drie? Wilt u zicht hebben op uw terrein vanuit uw woning of het terrein van uw woning naadloos laten overgaan met uw stalterrein? Hendriks Hoveniers heeft diverse sierlijke oplossingen die uw paardenhouderij en privétuin aankleden. Bijvoorbeeld door het poten van rijkbloeiende witte Hortensia’s, een oprit met veilige bestrating, makkelijk te vegen stenen en ruimte laad- en losplaatsen. Maar ook architectonisch gesnoeide blokbomen, vijvers, sierlijke houten omheiningen en ruime terrassen passen perfect bij een tuin die rekening houdt met paarden. Bekijk de voorbeeldtuin van privé paardenstal in Montfoort of deze stoeterij met springvelden en buitenbak en doe alvast ideeën op.

Wilt u meer weten over paarden en tuinen?

Heeft u vragen over het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van tuinen in combinatie paarden? Hendriks Hoveniers kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw terrein. Neem contact met ons op.