(0316) 26 81 07
Top Hoveniers
Paardenhouderij in Wageningen

Paardenhouderij in Wageningen

Landelijk wonen met uw paardenhouderij in Wageningen betekent vaak veel onderhoud aan de buitenruimte. Wilt u ook graag de ruimte rondom uw erf sfeervol, functioneel en veilig inrichten met zo min mogelijk onderhoud? Dan is een paardenhouderij aangelegd door Hendriks Hoveniers echt iets voor u.

Functionaliteit en ambiance

De buitenruimte bij een paardenhouderij moet aan bepaalde eisen voldoen om geschikt te kunnen zijn voor het beoefenen van paardensport. Hendriks Hoveniers kan u adviseren bij de inrichting van de buitenruimte van uw paardenhouderij. We houden niet alleen rekening met de functionele kant van het verhaal, maar ook met sfeer en ambiance.

Ruimte ervaring

Hendriks Hoveniers heeft ruime ervaring voor het inrichten en adviseren van tuinen, stallen, stoeterijen en paardenhouderijen. Niet alleen in Wageningen, maar ook daarbuiten hebben al vele professionele en hobbymatige paardenliefhebbers gekozen voor Hendriks Hoveniers bij de aanleg van hun paardenhouderij.

Uw wensen staan bij ons centraal

De inrichting van de buitenruimte bij uw paardenhouderij in Wageningen staat bij Hendriks Hoveniers centraal. Tijdens een bezoek bij u op locatie in Wageningen wordt het terrein opgemeten en samen met uw wensen geheel op schaal in een bouwtekening uitgewerkt. De tuinontwerper zal vervolgens een schetsplan opstellen waarin de bijbehorende stallen, parkeerplaatsen, weilanden en eventueel een priv├ętuin ge├»ntegreerd worden. Zo wordt de buitenruimte van uw paardenhouderij optimaal en functioneel ingericht.

Alternatieven van een paardenhouderij in Wageningen

Naast advies en aanleg van een paardenhouderij in Wageningen, zijn er diverse andere mogelijkheden om uw buitenruimte in te richten. Wellicht wilt u alleen een advies over een gedeelte van uw tuin. Of wilt u een houten afscheiding en enkele hindernissen in en rondom uw weiland plaatsen? Graag komen we bij u langs in Wageningen om uw wensen op te nemen en de situatie te bekijken. Uiteraard is dit eerste gesprek geheel vrijblijvend.

Samenwerken

Door onze samenwerkingsverband met Jan Arts en Jeroen Hendriks Omheiningen hebben we een ruime ervaring met het leveren en aanbrengen van houten hekwerken, hindernissen en alles op het gebied van facilitaire dienstverlening in de paardensport. Ook eigenaren van weilanden kiezen steeds vaker voor een mooie houten afrastering. De vele mogelijkheden komen we u graag toelichten in Wageningen.

Meer informatie over paardenhouderij inrichting in Wageningen

Wilt u weten wat Hendriks Hoveniers kan betekenen voor de inrichting van de buitenruimte van uw paardenhouderij in Wageningen? Neem dan contact met ons op.