Passende beplanting voor uw herfsttuin

Passende beplanting voor uw herfsttuin

Passende beplanting voor uw herfsttuin

De herfst is aangebroken en de eerste herfstverkleuringen zijn zichtbaar. Een prachtig gezicht! In de tuin is juist in het najaar van alles te beleven. Denk aan prachtige combinaties tussen siergrassen & vaste planten, mooie herfstkleuren en de najaarszon. De herfsttuin is een beleving op zich. Hiervoor heeft uw tuin wel de juiste beplanting nodig.

Tuinontwerp beplanting


De beplantingskeus laten we elke keer als een maatpak aan laten sluiten op de architectuur van de tuin. De herfstkleuren van de beplanting zijn hierbij, net zoals een kleur van een bloem, erg bepalend. Een Wilde Wingerd, Kardinaalsmuts of bijvoorbeeld een Liquidambar is in het najaar vaak echt een eye-catcher. Tijdens het opstellen van een beplantingsplan houden we er rekening mee dat borders met siergrassen, Asters en Herfstanemone in de herfst op zijn mooist zijn! Zo kunt u in alle seizoenen optimaal genieten van de tuin.

Benieuwd hoe u optimaal kunt genieten van uw tuin in de herfst? Wij komen graag een keer bij u langs voor een tuinontwerp of tuinadvies.

 

Meer weten

Hendriks Hoveniers
Tatelaarweg 20
6941 RB Didam

Telefoon: 0316-268107

info@hendrikshoveniers.nl

BTW: NL-8074.94.033.B.01

hendriks hoveniers diderik jeroen

Diderik Corts & Jeroen HendriksNeem contact op

logo hendriks hoveniers

Top Hoveniers

jan-arts