Prairietuin

Prairietuin

Prairietuin

Op zoek naar een geurige tuin die het hele jaar vol kleur staat? Een tuin die aantrekkelijk is voor zowel mens als dier? Laat Hendriks Hoveniers een prairietuin vol siergrassen voor u ontwerpen en aanleggen.

Vier seizoenen mooi

De basis van een prairietuin is de hoeveelheid en soort beplanting. Wat vaak gedacht wordt dat een prairietuin een wilde, ongestructureerde tuin is. Niets is minder waar, door de combinatie van de juiste grassen en vaste planten blijft te tuin in evenwicht. Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten van de kleuren en geuren van de tuin. De tuin heeft elk seizoen haar eigen persoonlijkheid. Zo kunt u elk seizoen van uw tuin genieten. Hendriks Hoveniers luistert graag naar uw ideeën en combineert deze graag met haar deskundigheid. Zo komt Hendriks Hoveniers, samen met u, tot een droomtuin.

Onderhoudsvriendelijk

Door de combinatie van de juiste grassen en vaste planten ontstaat er een evenwicht in de tuin. Hierdoor is bemesting en besproeiing niet nodig. Daarnaast moeten de planten tegen elkaar opboksen om een plaats in de tuin te behouden. Hierdoor krijgt onkruid geen ruimte in de tuin. In de tuin is daarnaast ruimte voor perkjes en paden. Door in de borders de siergrassen en vaste planten te plaatsen is het net alsof u zich waant in Noord-Amerika.

Ziet u zichzelf al genieten?

Ziet u zichzelf al genieten van uw prachtige prairietuin? Laat door Hendriks Hoveniers een prairietuin aanleggen. Neem contact op met Hendriks Hoveniers voor een vrijblijvend gesprek. We kijken graag met u naar de mogelijkheden van een bijzondere prairietuin.

Meer weten

Hendriks Hoveniers
Tatelaarweg 20
6941 RB Didam

Telefoon: 0316-268107

info@hendrikshoveniers.nl

BTW: NL-8074.94.033.B.01

hendriks hoveniers diderik jeroen

Diderik Corts & Jeroen HendriksNeem contact op

logo hendriks hoveniers

Top Hoveniers

jan-arts