Strakke tuin

Strakke tuin

Strakke tuin

Een strakke tuin is dé trend van de laatste jaren. Een strakke tuin staat voor rust en orde. Hendriks Hoveniers heeft veel ervaring en deskundigheid in huis voor het aanleggen van een strakke tuin.

Strakke eigentijdse tuin

Strakke tuinen zorgen voor deze rust en harmonie. Dit wordt bereikt door een duidelijke vormgeving en symmetrische belijningen in de tuin. Kenmerkend voor een eigentijdse strakke tuin zijn strakke borders en een strak aangelegd gazon, waarbij duidelijke lijnen naar voren komen. Doorbreek al het groen in uw tuin door het aan laten leggen van een prachtige spiegelvijver. Geniet van uw tuin terwijl u samen met uw familie plaats neemt in een luxe loungeset op een terras van grote grijze natuursteentegels. 

Bekijk de tuinvoorbeelden van strakke tuinen die Hendriks Hoveniers heeft gerealiseerd, waarbij rust en harmonie de boventoon voeren. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze strak aangelegde tuin in Elst.

De juiste afwisseling

Door het gebruik van bouwkundige elementen en hoogwaardige materialen krijgt de tuin een moderne en bovenal exclusieve uitstraling. Wissel bijvoorbeeld uw recht geknipte groene borders af met prachtige witte Annabelles of kies voor een rood bloemperk. Gaat u voor een klimophaag om uw tuin af te scheiden of heeft u toch liever strakke Leilindes? Wij luisteren graag naar uw ideeën. Laat bijvoorbeeld uw woonkamer optisch doorlopen tot in uw tuin voor extra beleving. Bij Hendriks Hoveniers streven we ernaar om strakke tuinen te ontwerpen die aansluiten bij uw wensen.

Bij de keuze voor materialen, kleuren, de tuin indeling en het beplantingsplan houden we altijd rekening met bovengenoemde factoren. Zo kunt u uiteindelijk ontspannen in een unieke strakke tuin.

Meer weten over strakke tuinen?

Wilt u graag meer weten over strakke tuinen of wilt er een aanleggen? Onze deskundige werknemers staan voor u klaar. Neem contact met ons op of stap eens binnen bij ons kantoorpand is Didam. U vindt ons aan de Tatelaarweg.

Meer weten

Hendriks Hoveniers
Tatelaarweg 20
6941 RB Didam

Telefoon: 0316-268107

info@hendrikshoveniers.nl

BTW: NL-8074.94.033.B.01

hendriks hoveniers diderik jeroen

Diderik Corts & Jeroen HendriksNeem contact op

logo hendriks hoveniers

Top Hoveniers

jan-arts