(0316) 26 81 07
Hendriks Hoveniers Didam

Strakke tuinen

Als u een druk leven hebt, dan is een tuin waarin u tot rust kan komen erg prettig. De strakke tuinen van Hendriks Hoveniers dragen bij aan rust en harmonie met een duidelijke vormgeving en symmetrische tuin belijning.

Strakke eigentijdse tuin

Een strakke tuin is eigentijds en vooral ook heel mooi. Door het gebruik van bouwkundige elementen en hoogwaardige materialen krijgt de tuin een strakke en bovenal exclusieve uitstraling. Deze uitstraling kan worden versterkt door het gebruik van duidelijk aanwezige materialen, zoals grote natuurstenen tegels, grassen, strakke tuinmeubels, vijvers, kleine bomen, Hortensia's in grote strakke potten, het gebruik van strakke belijningen en zichtlijnen.

Een tuin als een verlengstuk van uw huis

Bij Hendriks Hoveniers streven we ernaar om strakke tuinen te creëren die aansluiten bij uw wensen en ideeën. Daarbij maken we de tuinen als een verlengstuk van uw huis. Bij de keuze voor materialen, kleuren, tuin indeling en het beplantingsplan houden we daarom rekening met bovengenoemde factoren. Zo kunt u uiteindelijk ontspannen in een gepersonaliseerde, strakke tuin die helemaal bij uw huis past.

Inspirerende voorbeelden van strakke tuinen

Hendriks Hoveniers heeft meerdere strakke tuinen aangelegd. Doe inspiratie op en bekijk de strakke tuinen bij deze moderne villa met een groene karakteristieke tuin, bij een vrijstaande woning met zwembad en tuin douche, een vrijstaande woning met onderhoudsvrije tuin en deze vrijstaande woning met tuin met strakke belijning.

Meer informatie over strakke tuinen door Hendriks Hoveniers

Bent u ook toe aan een strakke tuin door Hendriks Hoveniers en wilt u meer weten over het laten ontwerpen, aanleggen en onderhouden van exclusieve strakke tuinen? Neem dan contact met ons op. Hendriks Hoveniers verzorgt ook andere type tuinen, waaronder stadstuinen, moderne tuinen, kleine tuinen en landelijke tuinen.