(0316) 26 81 07
Tuinaanleg Nijmegen

Tuinaanleg Nijmegen

Woont u in Nijmegen of in de omgeving van Nijmegen? Dan hebt u een geweldig startpunt voor de tuinaanleg van uw droomtuin door Hendriks Hoveniers. Het mooie heuvelige landschap van Nijmegen met haar aangrenzende bossen en parkachtige gezichten, maken dat u alle kanten op kunt qua tuindesign. Laat de Waal bijvoorbeeld in de zichtlijnen van uw tuin verwerken, of de lijnen van aangrenzende weilanden. Zo wordt uw tuin één met de omgeving. 

Een frisse, mooie tuin aanleggen in Nijmegen 

Een tuin met goede beplanting en straks gazon doet wonderen voor het aangezicht en de uitstraling van uw huis. Hendriks Hoveniers heeft een passie voor tuinaanleg. Ontdek de mogelijkheden die we voor u in petto hebben voor tuinaanleg in Nijmegen.

Tuinaanleg diensten

Hendriks Hoveniers legt diverse soorten tuinen aan. Onze diensten bestaan onder andere uit de aanleg van:

Weet u al wat voor tuin u wilt?

Hendriks Hoveniers heeft veel ervaring met het aanleggen tuinen. We luisteren naar de wensen, behoeftes en de ideeën die u heeft voor uw tuin. Aan de hand van uw input kunnen wij uw tuin ontwerpen en aanleggen. Het u gemakkelijk maken en de veiligheid staan bij de aanleg van een tuin centraal.

Meer weten over tuinaanleg in Nijmegen?

Hendriks Hoveniers houdt tijdens de aanleg van uw tuin in Nijmegen rekening met uw dagelijkse activiteiten zodat u zo min mogelijk hinder ervaart. Dat regelen we bijvoorbeeld met een vast team dat werkt op tijden dat het u uitkomt. Wilt u meer weten over tuinaanleg in Nijmegen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Hendriks Hoveniers werkt onder meer in de Nijmeegse stadsdelen Nijmegen-Centrum, Nijmegen-Oost, Nijmegen-Oud-West, Nijmegen-Nieuw-West, Nijmegen-Midden, Nijmegen-Zuid, Dukenburg, Lindenholt en Nijmegen-Noord.