Beplantingswerkzaamheden

Beplantingswerkzaamheden

Tuinaanleg

Beplantingswerkzaamheden

Beplantingswerkzaamheden door Hendriks Hoveniers

Een tuin is niet compleet zonder beplanting en groenvoorziening. Het groen in een tuin bepaalt de sfeer en versterkt het design van de omgeving. Niet alleen kunnen onze hoveniers een beplantingsadvies voor u maken, ook nemen zij graag de zorg voor het onderhoud van de beplanting op zich.

Onze beplantingsdeskundige zoekt naar een geschikte compositie en verliest daarbij de wensen van de opdrachtgever – bijvoorbeeld de kleur en bloeitijden – niet uit het oog. Het doel is een tuin die het hele jaar door sfeervol en karakteristiek is. De beplanting zal passen bij de ligging en de stijl van de tuin. Zo heeft een moderne tuin en hele andere uitstraling dan een boerderij tuin.

Als extra ontzorgingsservice kunnen onze hoveniers de tuin na de beplanting ook voor u onderhouden. U kunt de zorg voor het onderhoud van de tuin met een gerust hart aan onze deskundige medewerkers overlaten, zij zorgen ervoor dat u het hele jaar door ongestoord kunt genieten van een prachtige tuin.

Meer informatie over de beplantingswerkzaamheden van Hendriks Hoveniers? Bel dan naar 0316 – 26 81 07 of mail naar info@hendrikshoveniers.nl.

 

Meer weten

Hendriks Hoveniers
Tatelaarweg 20
6941 RB Didam

Telefoon: 0316-268107

info@hendrikshoveniers.nl

BTW: NL-8074.94.033.B.01

hendriks hoveniers diderik jeroen

Diderik Corts & Jeroen Hendriks



Neem contact op

logo hendriks hoveniers

Top Hoveniers

jan-arts