(0316) 26 81 07
Tuinafscheiding Hendriks Hoveniers Didam

Tuinafscheiding

Meer privacy met tuinafscheiding

Een tuin is als het goed is een het verlengstuk van uw woonkamer. Uw woonkamer is vast niet voor iedereen toegankelijk, waarom zou uw tuin dat dan wel zijn? Privacy is een groot goed. Maak van uw tuin daarom een persoonlijke buitenruimte waar u uzelf kunt zijn en kunt doen en laten wat u wilt. Hendriks Hoveniers tuinafscheiding geeft de privacy die u zoekt.

Rust in een drukke omgeving

Tuinafscheiding brengt rust in een drukke omgeving. Met name in stadstuinen zorgt goede tuinafscheiding voor zowel voldoende privacy als voor esthetische elementen in de tuin. Bij Hendriks Hoveniers streven ernaar om u de privacy te bieden waar u naar op zoek bent, zonder het design van de tuin hierbij uit het oog te verliezen. Onze tuinontwerpers zorgen ervoor dat de tuinafscheiding in uw tuin naadloos past bij het ontwerp.

Exclusieve tuinafscheiding

Of het nu om een schutting, een hek, een haag of klimplanten gaat, Hendriks Hoveniers levert geen standaard tuinafscheiding. We houden van kwaliteit. Daarom leveren we tuinafscheiding in diverse exclusieve designs en van hoogwaardige materialen zoals hout, metaal, smeedwerk en gaas. Maar we werken ook met natuurlijke, levende materialen waaronder grondwallen, bomen en struiken. Laat u informeren over de mogelijkheden in uw tuin.

Meer informatie over tuinafscheiding door Hendriks Hoveniers

Wilt u meer informatie over het realiseren van tuinafscheiding voor uw tuin door Hendriks Hoveniers? Neem dan contact met ons op. Dat kan via telefoonnummer 0316 – 26 81 07 of mail naar info@hendrikshoveniers.nl.